Factuur maken? Dat kan eenvoudig en professioneel
Feature
March 17

Factuur maken? Dat kan eenvoudig en professioneel

Bizzey
Bizzey

Een factuur maken in Bizzey kan snel en eenvoudig. Voor slecht €9,99 per maand is jouw boekhouding helemaal georganiseerd. Start vandaag met onze gratis proefperiode.

Facturen maken met Bizzey is eenvoudig. Dankzij onze krachtige software maken we automatisch professionele facturen voor jouw klanten. Kies één van onze templates en pas het aan met jouw logo en huisstijl. Prutsen in Word of facturen maken in spreadsheets is verleden tijd. Facturen maken in Bizzey spaart je heel wat tijd uit, als dat nu net niet is wat elke ondernemer tekort heeft. Nog niet overtuigd van onze beloftes? Ontdek het gewoon zelf via onze gratis proeftijd!  

Minimaal werk om jouw facturen te maken

In Bizzey staan jouw klanten netjes gesorteerd, ideaal wanneer het tijd is om een factuur uit te schrijven. Nieuwe klanten maak je snel en eenvoudig aan als die een factuur nodig hebben: een naam en btw-nummer zijn al voldoende, adresgegevens vullen wij automatisch aan dankzij het ingegeven BTW-nummer. Je vult enkel nog jouw geleverde diensten en uurtarief in, of jouw verkochte goederen met de verkoopprijs. Voeg een omschrijving toe of algemene notities, geef een referentie voor overschrijving en de betalingstermijn voor je factuur. Jouw factuur is klaar. Tijd voor ontspanning!

Professionele templates voor jouw facturen

Jouw tekst die je ingeeft wordt ingevoegd in een factuur met een professioneel uitzicht. Kies uit verschillende stijlen die het best bij jou passen en personaliseer jouw factuur met je eigen logo. Je kan een voorbeeldfactuur zien, in verschillende stijlen, voor je jouw keuze maakt voor de officiële factuur. Over het factuurnummer hoef je niet langer na te denken. Dat doen wij automatisch voor jou.

Verstuur jouw factuur en weet wanneer die betaald is  

Jouw factuur is gemaakt in gemaakt Bizzey. Je kan je factuur makkelijk downloaden, of vanuit Bizzey rechtstreeks versturen naar de klant. Je factuur wordt uiteraard verstuurd vanuit jouw eigen e-mailadres en ook de inhoud van je email kan je aanpassen. Je weet wanneer de klant de email opent, een offerte goedkeurt of een openstaande factuur betaalt. Opvolging van jouw facturen was nog nooit zo makkelijk. Sorteer jouw facturen aan de hand van hun betaalstatus en weet meteen waar je nog inkomsten moet verwerven.

Factuur_maken_eevoudig_professioneel_bizzey

Offertes? Terugkerende facturen? Creditnota's? In Bizzey kan het allemaal!

Bizzey kan meer dan enkel jouw facturen maken. Je hebt bijvoorbeeld een offerte nodig voor een klant die wil weten hoeveel jouw diensten hem zullen kosten. Net zoals je facturen maakt, kan dat even simpel en snel voor een offerte. Betaalde jouw klant teveel? Of was er schade aan een geleverd product? Maak snel en eenvoudig een creditnota en hou je klanten tevreden met je snelle service. Heb je ten slotte facturen in een bepaalde vorm die vaak voorkomen? Spaar tijd uit! Via het menu “recurrente facturen” heb je dat allemaal onder controle.

Hoeveel zal ik deze maand verdienen?

Je hebt een aantal onbetaalde facturen of recurrente facturen in de toekomst. Bizzey zal jou tonen wat jouw verwachte inkomsten zijn. Zo heb je steeds zicht op je huidige situatie, maar kan je ook al wat vooruit denken en plannen. Weet exact hoeveel je nog moet verkopen of hoeveel uren je nog moet leveren om deze maand uit de kosten te raken.

Bizzey, beschikbaar vanaf €9,99 per maand! Ontdek onze tarieven hier.


Deel dit artikel:

Meer artikelen

Bereken de economische impact van het coronavirus op uw bedrijf

Bereken de economische impact van het coronavirus op uw bedrijf

Via de eenvoudige rapportage tool in Bizzey berekenen wat de financiële impact is van de coronacrisis.

Lees verhaal
Eenvoudig boekhouden met Yuki

Eenvoudig boekhouden met Yuki

Automatiseer jouw boekhouding zonder zelf te boeken door Bizzey te koppelen met Yuki

Lees verhaal
Eenvoudige betalingen met QR codes

Eenvoudige betalingen met QR codes

Wordt tot 3x sneller betaald door gebruik te maken van QR codes op jouw facturen.

Lees verhaal

Blijf op de hoogte

Ontvang elke week geweldige content in je inbox. Geen spam.
Enkel geweldige content, we delen je email niet met derde partijen.